Sprookjesachtige setting
Disclaimer: Ik heb dit boek ontvangen als recensie-exemplaar van de uitgeverij in ruil voor een eerlijke recensie.
Ik heb mij erg vermaakt tijdens het lezen van dit boek en herkende hier en daar elementen uit de Keltische verhalen. Over het algemeen is dit boek een aanrader als je houdt van Keltische sagen en verhalen die hierop gebaseerd zijn.
Aan de wereld en sfeer is veel aandacht besteed en dat voegt zeker wat toe. Wel zorgde dat ervoor dat er soms weinig ruimte overbleef voor de uitwerking van de personages en het plot.
De magische, sprookjesachtige sfeer en de uitgebreide verhaalwereld maakt Het volk van Danu een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in Keltische geschiedenis en cultuur.
Een uitgebreidere recensie vind je op mijn website .
Een uitgebreidere recensie vind je op mijn website .