Griezelige YA boek voor fans van horror

Feel-o-Sofie Feel-o-Sofie
3 mrt 2021

Het verhaal begint vrijwel meteen en het heeft een hoog tempo. Het boek is dan ook zeer plotgedreven en je vliegt er zo doorheen tijdens het lezen. Dat past goed bij die genre en Tamara Arts heeft dan ook een fijne, vlotte schrijfstijl. Wel had ik graag in het begin wat meer omschrijvingen gehad van de personages, zodat ik ze beter uit elkaar kom houden. Nu raakt ik wat verward over de verhoudingen tussen de personages. Het boek is geschreven vanuit meerder perspectieven en misschien had het net iets beter gewerkt als er maar één perspectief was geweest, zodat er meer ruimte in het boek was geweest om diens gedachten en gevoelens uit te werken. Ik had graag nog wat meer willen weten over de achtergronden van alle personages, hun beweegreden en hun persoonlijkheden. Dan had ik denk ik het gevoel gehad meer in de hoofden van de personages te zitten en had ik me wellicht beter kunnen identificeren met hun angsten. Het boek bevat veel schrikmomenten en Tamara Arts weet een goede griezelige sfeer te creëren doormiddel van de omschrijvingen van het huis. Horrorfans zullen daarom denk ik smullen van dit boek. Helaas was dit niet helemaal mijn ding vanwege het genre, maar mocht Tamara Arts in de toekomst andere genres schrijven wil ik die zeker lezen! Lees een uitgebreide recensie op mijn website .

Meer recensies van Feel-o-Sofie