Amore in Amalfi
Op vakantie naar Amalfi? Dat wil je zeker na het lezen van dit boek.
Het leven van Sofia staat op zijn kop, ze betrapt haar vriend Tom met een andere vrouw. Wanneer ze een bijzondere opdracht op haar werk krijgt, neemt ze het besluit om direct naar Amalfi te gaan. Weg uit Nederland, weg van haar problemen en tijd om na te denken. Zal ze Tom vergeten of vergeven? In Amalfi is de oma van Sofia opgegroeid en er is daar nog altijd een citroenboomgaard van de familie die Sofia nog nooit bezocht heeft. Bij aankomst blijkt dat haar afspraak niet doorgaat, maar haar nieuwe werkafspraak is een week later. Ze zal moeten blijven in Amalfi.
Een andere omgeving doet Sofia goed, maar dan komt ze een familiegeheim op het spoor. Daar wil ze meer van weten.
Auteur Liza van der Peijl neemt je mee op een reis naar Italië (Amalfi), waar je niet alleen leest over familie en romantiek, maar ook over de heerlijke citroenen van Amalfi. Als je alleen al naar de cover kijkt, begin je al te dromen. De schrijfstijl is vlot, levendig en beeldend. Als lezer waan je je echt in Amalfi. Het verhaal is heerlijk om te lezen, maar miste voor mij wat meer diepgang. Wanneer Sofia het familiemysterie ontdekt, wordt het antwoord al snel verteld. Rondom het mysterie had van mij meer drama en raadsels mogen zitten. Ik heb genoten van het boek én geleerd over citroenen.
Een boek over jezelf ontdekken en de roots van je familie.
3.5★
Een boek over jezelf ontdekken en de roots van je familie.
3.5★