Recensie Een stil geloof in engelen

30 mrt 2009

Op de een of andere manier vind ik het omslag en de titel al zo mooi! Het pakt me, het raakt me. Misschien is het de kleur, ik weet het niet. Wat ik wel weet is dat ik het boek voor vakantie naar Italie kocht, er al thuis in begon te lezen en het uiteindelijk doodleuk naast mijn bed liet liggen ipv in de koffer te stoppen. Ik reed Duitsland binnen en toen schoot dat ellendige feit me te binnen. Balen als een stekker! Nu ik weer thuis ben, ben ik uiteraard verder gaan lezen en zat er direct weer in. Wat kan deze auteur schrijven zeg, wat een prachtige woorden en zinsopbouw. Ik denk dat het voor sommige mensen misschien iets to much is af en toe, maar ik vond het bij het verhaal passen.

Spanning, verdriet, enorm veel emotie krijg je mee tijdens lezen van een stil geloof in engelen. Je denkt mee, je krijgt een idee wie 'het' kan zijn, beseft dat je fout zit en blijft meepuzzelen.

Je kunt er gewoon niet al te veel over vertellen want dit is een boek dat de lezer zelf moet proeven. Het bevat inderdaad veel genres en we vliegen de geschiedenis door. Door spanningsbogen is het gewoon moeilijk weg te leggen.
Een aanrader!

Meer recensies van