Nevada

Her.bookshelf 21 juni 2025
Dit ebook kreeg ik via een winactie bij de auteur zelf waarvoor heel veel dank! De prachtige cover laat me alvast vloeken want nu wil ik een kobo libra color
In dit boek leer je Lily kennen, Lily kende een zwaar misbruik in haar jeugd wat haar tekent voor de rest van haar leven. Een normale relatie lijkt niet te zijn weggelegd voor haar. En dan krijg je de donkere kant ‘Nevada’. Maar niets is wat het lijkt met haar alterego Nevada.
Net door dit zware misbruik, keer op keer, maakt het haar in staat om al die sukkels te vermoorden. En niet zomaar moorden. Het plezier spat er vanaf. Door de beschrijvingen die ze doet over de moorden en doordat ze het telkens ‘uitproest’ van het lachen tijdens haar daden maakt het dit ook wel wat hilarisch & gaf het mij een minder gevoel van een thriller te zijn.
De favoriete woorden van Nevada maken het boek ook wel een hilarische kant te geven want die zijn: kut, leuter, sukkel, tyfus, geilneef, tieten
Naast al deze gruwelijke daden als verwerking van haar trauma leert ze ook iemand kennen die haar een andere kant van het leven laat zien maar ze weet dat dit nooit kan slagen voor haar, ofwel?
Doordat ze zoveel ook wel hilarische momenten in kwamen en het mij een minder thrillergevoel gaf heeft het einde dit weer wel goed gemaakt. Die zag ik echt niet aankomen en liet me echt achter met een ‘huh?’ gevoel! Ik was even met verstomming geslagen en vroeg me ook af of er dan een vervolg komt of niet want het zou zomaar kunnen denk ik.

Meer recensies van Her.bookshelf