Een geweldige hockey romance
Het Graham Effect van Elle Kennedy is een hockey romance waarin Gigi, dochter van hockey legende Garrett Graham, en hockey speler Ryder een deal sluiten: hij helpt haar om beter te worden in hockey, en zij doet een goed woordje voor hem bij haar vader zodat die hem kiest als assistent bij een hockey zomerschool/stage.
Vanaf het begin werd ik het verhaal ingezogen door de heerlijke vlotte schrijfstijl. Het verhaal leest heerlijk weg, ook doordat de twee hoofdpersonen hun eigen verhaal vertellen. Gigi is een fantastisch personage, ze leeft voor haar hockey spel en wil heel graag bij Team USA horen, zodat ze mee kan doen met de Olympische spelen. Haar vader is een legende en ze doet er alles aan om geen voorrangspositie te krijgen. Ryder is een beetje nors, ook hij leeft voor zijn sport en krijgt bewondering voor Gigi. Langzaamaan verandert hun relatie en ze hebben een geweldige klik met elkaar. Hun interacties zijn ook heerlijk om te lezen. Ook de andere personages komen geweldig goed over.
Het Graham Effect is een heerlijke hockey romance, met twee geweldige hoofdpersonages, een heerlijke verslavende schrijfstijl, een goed plot, kortom een verhaal dat ik met heel veel plezier heb gelezen. Het boek is een spin-off van een eerdere serie, maar daar had ik bij het lezen totaal geen last van. Ik vind het een fantastisch boek, een echte aanrader, en ik ga zo snel mogelijk ook allen andere hockey boeken van Elle Kennedy lezen.