Een verhaal met diepgang
Wanneer ijshockey verdediger/bad boy/playboy Evan Zanders de nieuwe stewardess Stevie ontmoet, is hij meteen geintrigeerd, want ze moet niets van hem weten en is totaal niet onder de indruk. Dus dat is een uitdaging. Maar als blijkt dat hij totaal anders is dan de media hem afschildert en zij haar baan kan verliezen, is een relatie geen goed idee. Dat is het plot van Mile High van Liz Tomforde, het eerste deel in de Windy City serie.
Vanaf het begin word je het verhaal ingetrokken. Door de twee perspectieven en de vlotte schrijfstijl leest het boek heerlijk weg.
Zowel Stevie en Zanders komen geweldig goed over. Het is erg leuk en interessant om te lezen dat beiden geheimen hebben, onzeker zijn en door hun omgang halen ze het beste uit elkaar.
Ook is het heel goed, dat Liz Tomforde beiden zo heeft neergezet, het zijn geen typische normale karakters en dat maakt dat dit verhaal zo binnenkomt.
Er is genoeg drama, humor, romantiek en ook spice, en er zijn ook plotwendingen en onverwachte gebeurtenissen, wat maakt dat het boek bijna niet weg te leggen is. Soms heb je ook wel zakdoeken nodig.
Mile High is een boek dat mij verrast heeft. Ik vond en vind het een geweldig goed boek, en dat komt vooral omdat het een verhaal met diepgang is. Vooral Evan Zanders is een verrassend personage.
Dus wil je een romance lezen, met een goed plot, een fijne schrijfstijl en met twee geweldige hoofdfiguren, lees dit boek. Ik kan niet wachten om de volgende delen te lezen!