Geweldige sport romance!

Hilma Werff Hilma Werff
29 mrt 2026

The Right Move van Liz Tomforde is het tweede deel in de Windy City serie. In deel 1 was ijshockey de sport waar het om draaide, naast de romantiek natuurlijk, in dit deel is het basketbal.

Wanneer zijn zus hem vraagt om haar beste vriendin aan tijdelijk onderdak te helpen, kan topsporter Ryan geen nee zeggen, maar dat had hij beter wel kunnen doen misschien. Indy is een rommelkont, slordig en houdt van kleur, terwijl Ryan alles doet voor zijn sport. Hij is super netjes, date niet, laat niemand in zijn prachtig zwart-wit minimalistisch ingerichte appartement toe en houdt van rust. Maar zowel hij als Indy komen erachter, dat ze door hun interacties het beste uit elkaar naar boven halen.

Vanaf het begin word je het boek ingezogen. Door de fijne schrijfstijl en de geweldige personages Liz Tomforde heeft bedacht, leef je meteen met ze mee. Zowel Indy als Ryan komen geweldig goed over en je kunt voor beiden begrip op brengen. Aangezien je het verhaal vanuit twee perspectieven leest, komen de emoties en gevoelens van Indy en Ryan heel goed over en weet je wat hen bezighoudt. Beiden hebben een masker op voor de buitenwereld.

Heel leuk is dat personages uit het eerste boek, Mile High, ook weer present zijn en dat is heerlijk herkenbaar.

Het verhaal staat bol van emoties, drama, sport, humor en natuurlijk romantiek met spice. Het boek leest heerlijk weg en door onverwachte wendingen is het heel lastig het boek weg te leggen. Vooral tegen het einde, wanneer je als lezer denkt dat alles goed komt, heeft Liz Tomforde een plotwending in petto.

The Right Move is een heerlijke sport romance, met twee fantastische hoofdpersonen, een geweldige cast aan bijfiguren, een meeslepende vlotte schrijfstijl, een verhaal waarvan je eigenlijk wilt dat er geen einde aan komt. Het is deel 2 van een serie, maar kan ook heel goed los worden gelezen, maar als je echt van de serie in zijn geheel wilt genieten (en dat wil je!), lees dan eerst deel 1, en dan de verdere delen. Dat ga ik zeker doen, want ik ben echt fan van deze serie geworden!

Een absolute aanrader!

Meer recensies van Hilma Werff