Goede opbouw van verhaal

Icegini 21 juni 2025
Blijkbaar is dit het vierde deel in de Cyrus Haven en Evie Cormac-serie, en daarom heb ik het drie sterren gegeven. Ik begreep dat er in de vorige boeken informatie werd onthuld, wat het verhaal over Evie en haar voogd, vriend Cyrus, nog sterker maakt. In het vierde deel van deze psychologische thriller krijgen we een deel van Evie's verleden te zien wanneer ze de lichamen van zeventien migranten ziet aanspoelen op Lincoln Beach. Evie sluit zich op in haar eigen gedachten en wanneer Cyrus haar vindt, spreekt ze niet meer en is ze in shock. Cyrus weet niet wat er is gebeurd, maar dat het waarschijnlijk te maken heeft met de dode migranten. Op dat moment raakt hij ook betrokken bij de zoektocht naar wat er is gebeurd en belandt hij in een gewelddadige omgeving, waar marteling geen uitzondering is. Maar wanneer hij de politie helpt, ziet hij dat er een link is met Evie en zou hij er alles aan doen om dat mysterie te ontrafelen. Maar tegen welke prijs? Ik heb naar dit verhaal geluisterd en ik moet zeggen dat het een geweldig idee was om de personages af te wisselen door een mannelijke en een vrouwelijke stem het verhaal te laten vertellen. Het is ook heel goed gedaan.

Meer recensies van Icegini