Heerlijke puber in het bos met geen bereik
Dagmar is een puberend meisje wiens moeder zakenvrouw is, in Dubai zit en geen tijd voor haar heeft. Haar vader (Trent) is knutselaar en heeft zijn zaakjes niet zo goed voor elkaar. Hij heeft wel een nieuwe vriendin Leya die kunstenares is en zij hebben een zoontje Santi. Het is heel grappig hoe de relatie tussen Dagmar en haar kleine stiefbroertje (die ze de kabouter noemt) beschreven staat. Irritatie maar stiekem ook wel liefde. Trent heeft een tiny house op wielen gebouwd (Allerwielen genaamd) waar ze met z'n drieën intrekken als ze uit hun appartement worden gezet. Het is zomervakantie en ze trekken de natuur in. Dagmar is vreselijk boos omdat ze van haar vriendinnen gescheiden wordt en geen contact kan maken omdat ze geen bereik hebben in het bos. In dat bos leert ze Blake kennen. De zoon van een beroemde tech-miljonair die in het bos een hypermodern huis heeft. Blake is superverwend en op het eerste gezicht niet om uit te staan. Natuurlijk veranderd de visie van Dagmar op hun verblijf in het bos, op haar ouders en op Blake. Maar gelukkig ook weer niet helemaal en blijft ze de heerlijke puber van het begin. Aan het eind wordt het heel spannend met een bosbrand die hen op de hielen zit. Dat vond ik iets te lang door gaan maar sommige kinderen smullen daar juist van. Nadenken over de echte waarden in het leven is zeker mogelijk naar aanleiding van dit verhaal. Voorlezen en zelf lezen 10+