Loep heeft temperament

IdaL IdaL
25 mrt 2021

Je ziet Loep helemaal voor je. Echt een leuke, lieve meid met gevoel voor de mensen om zich heen maar ook veel te druk en veel te impulsief. Ze doet en zegt alles zonder er goed over na te denken. En dat brengt haar regelmatig in de problemen. Bijvoorbeeld wanneer ze haar zusje Juna die verlamt is aan één kant, stimuleert om iets te doen wat ze eigenlijk niet kan. Allemaal om haar te helpen, maar Juna belandt in het ziekenhuis. De moeder van Loep en Juna kan het allemaal niet meer aan en brengt Loep bij haar oom en tante die bij het bos wonen. Daar kan Loep lekker rennen en fietsen en haar energie kwijt. Loep probeert het ook positief te zien maar voelt zich toch afgewezen door haar moeder. Op de nieuwe school leert ze Walt kennen. Een jongen die heel erg gepest wordt. Loep wil daar natuurlijk iets aan doen. Je voelt dat er door haar goed bedoelde hulp dingen heel erg fout kunnen gaan. In het bos is een verlaten pretpark waar niemand meer in mag. Moet je net tegen Loep zeggen! Ik heb het in één ruk uitgelezen. De spanning wordt goed opgebouwd en Loep wordt echt een meisje van vlees en bloed. Je gunt haar zo erg dat ze gelukkig wordt met wie ze is. Dat ze een manier vindt om dat temperament te handelen zonder het te verliezen. Voor 10+

Meer recensies van IdaL