Geslaagde switch

Ingridje Ingridje
12 apr 2022

Een schim achter een gesloten deur. De titel Het oneeuwige leven van David R. doen je een gok wagen op de draai die auteur Pat Craenbroek heeft genomen na haar thrillerreeks.

David die denkt gelukkig getrouwd te zijn met Lucinda, komt bedrogen uit en neemt een radicale beslissing. Maar dan begint pas het getrek aan zijn geweten…

Overal werd al aangekondigd dat Pat Craenbroek een boek ging uitbrengen dat totaal iets anders was dan haar vorige. Maar waar het in Uitgebroed en Uitgekookt voornamelijk over moordenaars ging (btw fantastisch goed geschreven) krijgt de lezer een andere kant van haar te zien… en deze kon ik echt wel smaken.
Allerlei levensvragen maar ook goed en kwaad overheersen het verhaal. Zoals de quote zelf zegt een verrassend verhaal met de suspense van Stephen King maar nog meer het vleugje Paulo Coelho, liet me het boek verslinden.

Het oneeuwige leven van David R. is een super origineel verhaal dat ontsproten is aan het brein van een opmerkelijk auteur. Met dit boek laat ze zien dat ze eender welk genre aan kan.

Meer recensies van Ingridje