Een drol !
Wat een drol van een boek. Spannend zeiden ze op internet. Dus ik begon maar weet ondertussen dat elke zichzelf ernstig nemende thriller veel te veel bladzijden non-spannende leuter nodig heeft om te beginnen thrillen. Maar hier was ik al voorbij pag 50 en er was echt nog niets gebeurd. Even in het haar scharten en verder lezen. Pag 75, niets, 90 niets, 120,150,180,190,210....tot pag 240 (van de 269) dan explodeerde het verhaal. Heel chaotisch maar toch. Vanaf pag 255 kwam het melige "ze leefden nog lang en gelukkig" happy end.
Ik hedb hiervoor "De vrouw in het raam" van A.J. Finn gelezen en kreeg hier zo'n deja vue dat ik dacht dat ik gewoon hetzelfde boek aan het lezen was. Of toch een massaproduct uit een school die één scenario heeft.
De film is in dit geval duizenden keer beter. Deze volgt daarom alleen al het boek niet voor 100%.
Dit boek was een enorme afknapper. Ik heb het weer voor een tijdje gehad met de zogenaamde top thrillers....het blijken meestal flopthrillers. Ook dit boek kan het gerne niet echt boven het nul-niveau uittillen. Dit boek is geen enkel brilletje waard !!!!