mini-review

Jaimy Smeets Jaimy Smeets
30 mrt 2022

Nicole Schelling - Secret Santa girl
Benthe verwacht niet veel van de aankomende kerst. Ze is pas gedumpt en heeft geen grote plannen. Totdat een onverwacht appje krijgt, die Kerstavond in een heel ander licht zal zetten.
Benthe ontpopt zich van een rustige, preutse dame tot een sexy vamp. Geleidelijk aan zien we haar transformeren en de spanning en erotiek wordt op deze manier ook opgebouwd. Nicole Schelling heeft een enorme beeldende manier van schrijven die in deze novelle helemaal tot zijn recht komt. Secret Santa girl is hot en steamy en eindigt met een hoogtepunt.

Lana Lain - Santa, Baby!
Als Hailey op blind date wordt gestuurd doet ze er in eerste instantie alles aan om er onderuit te komen. Uiteindelijk besluit ze toch te gaan, ze heeft immers niets te verliezen.
Het verhaal leest als een feelgood met uiteindelijk een goede portie erotiek.
Het verhaal lijkt niet om de erotiek te draaien maar het is natuurlijk een leuke en hete bijkomstigheid.
Ik zat zo in het verhaal dat het ontzettend abrupt eindigde en ik eigenlijk helemaal nog niet klaar was..

Vada Mickael - Perfect uit balans
De vrijgezelle Sanne wordt op haar werk altijd de richting uit gestuurd van de mannen die er verschijnen. Zo ook als er een nieuwe, vrijgezelle vader verschijnt. Maar met deze woest aantrekkelijke man heeft ze verder helemaal niets.
Een kort verhaal met inhoud, is wat vooral duidelijk wordt bij het lezen van ‘Perfect uit balans’. Er is veel werk gelegd in het uiteenzetten van de personages en hun achtergrond waardoor er direct een dieper laagje aangesneden wordt. Het erotische aspect is iets anders aanwezig dan in de andere verhalen, maar daardoor juist verfrissend en zeker niet minder sexy.

Suzanne van Bilderbeek - Trio voor kerst.
Mila heeft er niet zo heel veel zin in, hét kerstfeest in Club Kerstboom. De halve vriendengroep heeft afgezegd en uiteindelijk is ze alleen met David en Ellis, en vooral die laatste blijkt alles behalve blij met Mila's aanwezigheid. Uiteindelijk verloopt de avond echter heel anders dan ze in eerste instantie gedacht had.
Wat mij betreft is the best for last bewaard in deze bundel. 'Trio voor kerst' is niet alleen ontzettend hot en steamy maar heeft ook wat verrassende wendingen in het verhaal. Kortom: op en top genieten!

Meer recensies van Jaimy Smeets