Wauw wat een geweldig boek!

Janneke 14 september 2025
Review Tijd

Gekleurde nachten is het eerste boek wat ik van Eva Yarich lees.

En ohh mijn hemel wat een leuke en goede kennismaking was dit zeg!

Dit is een mafia dark romance met veel humor! Want heb echt een paar keer hardop moeten lachen om hoe de scenes waren maar ook de interactie tussen de hoofdpersonen.

Het gaat over Belle, zij is een alleenstaande moeder op de vlucht.
En we hebben Atlas , baas van een machtige (of machtigste) maffia van Europa samen met zijn 2 best friends. Maar vergis je niet.. als je tegen hun bent dan komen ze voor je en niet zo zachtjes ook..!
Sinds kort is Atlas erachter gekomen dat hij een zeven jarig zoon heeft. Dus de combi tussen mafia en vader zijn kan soms lastig zijn.

Op een dag helpt Belle Atlas, niet wetend wie of wat hij is. Maar daar komt ze gauw genoeg achter...
Kunnen ze elkaar helpen?
En is Belle wel eerlijk?
Of is dit gedoemd te mislukken?

Hoe en wat lees je allemaal in dit boek. En zorg dat je de rest van de serie ook gelijk hebt want dit boek eindigt met ZO'N GROTE CLIFFHANGER dat je verder moet lezen !!!

Ik ga binnenkort verder met deel 2 want omg dit is een boek wat je gelezen moet hebben. De spice is spicing, de smut is smutting en de humor is hilarisch!!!

Ik kan ook niet anders dan dit boek 5 sterren te geven. GRANDIOOS, petje af en als dit de kennismaking is dan kan de rest van de serie alleen maar geweldig blijven.

Dankjewel Eva dat ik dit als recensie exemplaar mocht lezen (ebook) heb er zoals je leest goed van genoten.

Meer recensies van Janneke