Waanzinnig moedig verhaal

Jonathan Jetten 26 november 2023
Hoe meer Jeffrey Dral open en eerlijk zijn verhaal vertelt, des te meer ik luister met
mijn ogen. Het misbruik, de onderdrukking en de manipulatie die hij moest ondergaan, kruipt pagina per pagina dieper onder mijn huid.

Met zijn vloeiende pen houdt hij mijn aandacht op de weergave van alles wat hem overkomen is. Ik vind het bovendien sterk hoe hij psychisch kwetsbaar zijn bespreekbaar maakt. Dit doet hij door ronduit te vertellen over de gedachten aan ‘die twee’ die in zijn hoofd blijven woekeren. Zijn strijd hiertegen is pijnlijk voelbaar en hij toont aan dat je er niet van weg kan vluchten. Hij vecht en houdt niet op, dit is voor mij en zeker nog zovelen anderen meer dan herkenbaar.

Ik kan alleen maar hopen respect teruggeven voor de waanzinnige moed die Jeffrey hier toont om dit persoonlijk en intiem verhaal met ons te delen.

Zijn openbaring is van onschatbare waarde voor iedereen die met misbruik en onderdrukking te maken heeft.

Als je ‘Liegen zul je’ in de hand neemt, laat het je niet meer los.

Jonathan Jetten - november 2023
@meesterdagdromer