Heerlijk tussendoortje

Joyce 08 mei 2025
Het voordeel van de tussendoortjes is dat het altijd heerlijke feelgood boekjes zijn die je ergens tussendoor kunt lezen (ja de naam zegt het al). Dat kan heel negatief klinken voor de schrijvers van deze tussendoortjes, maar dat is het zeker niet! Elke keer geniet ik heel ver van deze verhalen.

Ook dit verhaal was weer heerlijk om te lezen. Een en ander was vanaf het begin al wel te voorspellen, maar ik vind dat in zo’n verhaal zeker niet vervelend. Ik moet ook zeggen dat Saskia er redelijk lang mee heeft gewacht in dit verhaal om het einde te schrijven dat ik vanaf het begin in m’n hoofd had.

Tess qua personage lijkt in het begin wat oppervlakkig, maar ik vind dat ze ondanks het korte verhaal wel een goede diepte heeft gekregen. Ze heeft naar mijn idee uiteindelijk wel een idee wat ze precies wil met haar leven. Lief ze eerst nogal over zich heen lopen door onder meer Sjors, uiteindelijk kiest ze voor haar eigen geluk. Mannen zijn puur een toevoeging.

Zulke verhalen wil ik altijd wel tussen twee zwaardere verhalen in lezen!

Meer recensies van Joyce