Meereizen naar Amalfi

Juanita 29 juli 2025
Voor de Libelle leesclub mocht ik dit boek lezen, waarvoor dank!
Een feelgood, daar kijk ik meestal wel naar uit omdat dit voor mij gelijk staat aan lekker meegaan naar een andere wereld, meeleven met de personages en lezen zonder al te veel na te denken. Amore in Amalfi beantwoordt helemaal aan de normen die een feelgood volgens mij dan ook moet hebben namelijk humor, romantiek, beetje drama en zoals dat hoort heel veel voorspelbaarheid. Ik heb het boek met heel veel plezier gelezen en waande me door de beeldende beschrijvingen in het zonnige, warme Amalfi. Niet alleen de omgeving zorgde voor een warm gevoel, ook de personages konden me bekoren, op eentje na dan misschien maar om spoilers te vermijden zal ik de naam hier niet noemen.
Kortom, ik heb genoten van dit verhaal, het boek bezorgde me echt wel een warm gevoel.
Een leuk extraatje was het recept van de citroencake die gedeeld werd, ik zal dit zeker eens maken, heel benieuwd naar!

Meer recensies van Juanita