Advertentie

Wat doe je aan als buiten de zon schijnt of het regent. In dit vrolijke kartonboekje gaan de kinderen in elk seizoen naar buiten. Peuters ontdekken welke kleren de kinderen in het boekje dragen. Tom wil in de lente graag in de tuin spelen, Mika wil in de zomer in het badje springen, Rafi loopt in de herfst, terwijl het regent lekker buiten en Liv speelt in de winter heerlijk in de sneeuw. Verschillende kledingstukken staan afgebeeld. Maar wat dragen Tom, Mika, Rafi en Liv? Om dat te weten kijken de peuters onder de flapjes. Hun nieuwsgierigheid wordt geprikkeld. Ze kijken goed en kunnen de juiste kledingstukken aanwijzen.
De illustraties zijn kleurrijk. Door de eenvoud spreken ze de peuters aan. In de illustraties zijn de seizoenen te herkennen. Peuters ontdekken voorjaarsbloemen en jonge vogels in de lente. Bij zomer zien ze water en de zon aan de hemel schijnen. In de herfst hangen er gekleurde bladeren aan de takken en in de winter maken ze een sneeuwpop.
Tot slot vieren de vriendjes feest. Bij deze bijzondere gelegenheid trekt iedereen zijn mooiste kleren aan en worden er slingers en ballonnen opgehangen.
Welke kleren trek je aan?
Met Kleertjes aan wordt het een makkelijke keuze!

Reacties op: Kleertjes aan

1
Kleertjes aan - Pauline Oud
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 14,95
E-book prijsvergelijker