De Bruiloft Van De Hulp

Julie Quadflieg 28 januari 2026
Om te beginnen kocht ik mijn ereader om onder andere dit verhaal te kunnen lezen. Ik las natuurlijk alle fysieke boeken uit de reeks al maar dit korte verhaal vindt eigenlijk plaats tussen boek 2 en 3. De proloog begint al veelbelovend en achteraf gezien is het weer geniaal hoe Freida me elke keer op een verkeerd spoor kan zetten. Ondanks het korte verhaal, zat ik weer meteen helemaal in het leven van Millie. Zopas zag ik de film The Housemaid in première en dus zag ik ook de acteurs voor me bij het lezen van dit verhaal. Dat geeft natuurlijk een extra dimensie aan het lezen. De dreiging was constant aanwezig en ik zat op het puntje van mijn stoel. Op het einde krijg je al enkele pagina's te lezen van Wat De Hulp Weet maar die las ik dus al volledig. Ik ben fan van deze reeks en hoop dat er behalve die tweede aangekondigde film, ook nog een nieuw boek in de reeks zou bijkomen!

Ik geef deze zeker 3.5 sterren op het randje van 4. Het is een amusant extra stukje tussen boek 2 en 3 maar je mist geen cruciale info als je deze overslaat. Leuk tussendoortje met een kleine plottwist die zo typerend is voor Freida.

Meer recensies van Julie Quadflieg