Wat een heerlijk personage!
Voor Kerst kreeg ik alle drie de boeken uit de Cassie Raven reeks van A.K. Turner van mijn man. Dringend tijd om hier dus in te beginnen! Lichaamstaal is het eerste deel en eigenlijk zat ik meteen lekker in het boek. Cassie is een wat alternatief type maar met een hart van goud. Ze is autopsie assistent en heeft een nogal bijzondere klik met de lichamen die haar zorg toegewezen krijgen. Doorheen het boek blijven de mysteries zich opstapelen. Ik kreeg regelmatig het gevoel dat er iets niet klopte en had bepaalde voorgevoelens. Het boek leest ontzettend vlot, ik las op één dag maar liefst 160 pagina's. Je wordt als lezer geprikkeld met verschillende vragen en mysteries, waardoor je steeds sneller wil lezen of 'nog één hoofdstuk'. Dit boek leest als een trein en ik keek er ook telkens naar uit om verder te kunnen lezen. Ik vind ook de personages goed uitgewerkt en ben echt wel fan van Cassie zelf maar ook Phyllida Flyte wist me zeker te bekoren
Naar het einde toe stijgt de spanning en na een bloestollende gebeurtenis komt het verhaal tot zijn eind. Alle losse eindjes en vragen worden opgelost, iets wat ik altijd waardeer in een boek. Er was een bepaald voorgevoel dat ik al vroeg had over Cassie's verleden dat bleek te kloppen. Ik hou er echt van als mijn intuitie juist zit!
Ik deel dan ook met plezier mijn eerst 5 sterren van het jaar uit. Er is niks aan te merken op dit boek voor mij dus echt een regelrechte aanrader!