Help Me

Julie Quadflieg 29 januari 2026
Ik had eerder De Indringer van J.M. Dalgliesh al met plezier gelezen dus was ik zeker benieuwd naar een nieuw boek van deze auteur. Met zijn 288 pagina's is dit een snel te lezen boek, ideaal als je iets zoekt voor tussendoor. Ik vond dat de spanning er wel inzat en je wil echt weten wie het is en vooral waarom. Ik moet toegeven dat ik zelf vrij snel in een juiste richting keek maar stiekem vond ik dat juist erg leuk! Uiteindelijk was er nog wel een onverwachte plottwist waardoor ook ik nog verrast werd. Ik ben zeker benieuwd naar de volgende boeken van deze schrijver!

Ik zou dit boek dan ook graag zeker 4 sterren geven. Het had goede vaart en de spanning was zeker aanwezig!

PS: Het enige wat ik gek vind... in mijn exemplaar heet de hoofdpersoon Kelly maar overal waar ik online de samenvatting van zoek, staat er dat ze Emma heet! heel bizar dus. Op Hebban zie je ook bij de helft van de reviews Emma staan en bij de andere helft Kelly!

Meer recensies van Julie Quadflieg