Verdraaide Waarheid
Het mag geen geheim zijn dat ik fan ben van Angela Marsons en haar personage Kim Stone. Ze staat vlot in mijn top 5 favoriete auteurs en ik las alle boeken uit deze reeks. Dus deel 14 mocht natuurlijk voor mij niet ontbreken in mijn collectie. Meteen vanaf het begin zat ik lekker in het boek. De aandacht van Kim en haar team wordt getrokken door een gruwelijke moord. Wanneer ze dit de familie vertellen en ze nog geen dag later met de noorderzon zijn verdwenen, voel je aan alles dat er iets niet klopt. Volgens mij is Angela voor dit boek trouwens op de koffie geweest bij Chris Carter want de manieren waarop mensen aan hun einde komen in dit boek, zijn toch net een stapje verknipter dan we gewoon zijn van haar.
Er is ook een rol weggelegd voor de irritante journaliste Tracy Frost die dit keer haar menselijke kantje laat zien. Geheimen tussen verschillende departementen van de politie zorgen voor een gespannen sfeer. Overgiet dit alles met een sausje sarcastische humor van Kim en je hebt alweer een top thriller beet! Ook niet onbelangrijk is dat de leden van het team van Kim ook uitgediepte personages zijn en dat het niet gewoon figuranten zijn.
Zonder twijfelen een 5 sterren boek voor mij. Als je nog niet bekend bent met deze reeks is het DRINGEND tijd om deze bovenaan je TBR te zetten. Graag snel meer van dit want ik ben deze reeks nog lang niet beu!