Een Jaar Vol Liefde

Julie Quadflieg 29 januari 2026
Ondanks dit een uitstapje is weg van mijn geliefde thrillergenre, doen de feestdagen me toch af en toe verlangen naar een goed feelgood verhaal. Deze bundel bevat 4 korte verhalen die precies dat beloven. (Telt dit dan ook als 4 boeken die ik deze maand las? )

Ik vond ze zeker alle 4 vermakelijk maar heb toch wel een verschil in wat ik er van vond. Het eerste verhaal gaat over een danseres en is het enige verhaal met BDSM kenmerken. Leuk maar veel verder dan dat vond ik het niet gaan. Verhaal twee speelt zich af in Ibiza en had daarmee een leuke setting. Dit verhaal vond ik echt wel leuk! Het derde verhaal vond ik in het begin erg fijn maar na een tijdje vond ik het te ongeloofwaardig. Ik ben zelf al 17 jaar samen en snap dus dat je wilt wachten voor die ene ware. Maar 4 tot 5 jaar? Nee bedankt! Het vierde verhaal vond ik het beste omdat dit het meest realistisch was en ook wel grappig kon zijn met momenten.

Graag wil ik deze bundel samen toch een verdiende 3.5 sterren geven. Niet elk verhaal pakte me helemaal maar aangezien ik 2 verhalen 3 sterren zou geven en 2 verhalen 4, kom ik uit op 3.5.

Meer recensies van Julie Quadflieg