Een heerlijk spicy maar ook spannend nieuw deel

KimCoenen85 18 juli 2025
Stevie.
Als hoofdpiercer bij Hels Ink heb ik de nodige ervaring opgedaan en heb ik nieuwe vrienden gemaakt. Eindelijk komen er goede dingen op mijn pad en voel ik me zelfverzekerd. Misschien te zelfverzekerd als ik op sociale media een video plaats waarin ik de giftigheid en het misbruik beschrijf die in deze branche vaker voorkomt en ik zelf in het verleden heb moeten ervaren. De video gaat viraal en ik krijg bedreigingen die van het scherm overgaan naar het echte leven. Misschien moet ik hulp inroepen. Al snel kom ik terecht in de armen van een man die ik niet kan uitstaan, maar lichaam heeft die ik niet kan weerstaan. Hij wil mee, maar ik weet niet eens of ik hem wel iets kan geven.
Brooks.
Wanneer ik ontdek dat Stevie wordt lastiggevallen vanwege haar video, kom ik in actie en zet ik alles op alles om haar veilig te stellen. De bedreigingen en de angst nemen toe. Stevie is als familie voor me... of misschien is ze wel mijn hele wereld geworden. De aantrekkingskracht is enorm en hoe dichter we tot elkaar komen, hoe meer ik mezelf verlies. Ik zal alles voor haar doen en haar alles geven, hopelijk gelooft zij dit ook.
NB: dit boek kan als losstaand worden gelezen.

Mijn ervaring:
Wat een intrigerend, spicy en verrassend vijfde deel van deze contemporary romance serie. DJ Krimmer heeft een levendige, vlotte en fijne schrijfstijl die erg fijn leest. Daarbij weet DJ Krimmer met veel sfeer, emotie en gevoel te schrijven, waardoor het verhaal je echt weet te pakken.

De twee hoofdpersonages Stevie en Books zijn erg goed en fijn uitgewerkt. Ook ditmaal weet DJ Krimmer de twee hoofdpersonages weer de nodige diepgang te geven en worstelen ze beiden met gebeurtenissen uit het verleden. Daarbij kampt Stevie ook nog eens met endometriose, wat in de verhaallijn meerdere malen terugkomt en realistisch wordt beschreven.

De verhaallijn begint op heerlijke pittige en leuke wijze, waardoor je gemakkelijk mee het verhaal in wordt getrokken. Het is leuk dat je hierbij ook direct de andere personages die we uit de eerdere Hels Ink serie kennen terugzien en ook een blik krijgt hoe het verder met hun leven gaat. In dit deel draait het verhaal om Stevie en Brooks. Naast de opbloeiende liefde tussen de twee weet ook ditmaal DJ Krimmer diepgang en spanning in het verhaal te brengen. In dit geval het verleden van Stevie, die na het plaatsen van haar video op sociale media zorgt voor nieuwe onrust, bedreigingen en onstuimigheid. Hierdoor is het een pakkend, vermakelijk en fijn verhaal vol wendingen en gebeurtenissen en weet DJ Krimmer je tot aan het einde in spanning te houden hoe het voor de twee gaat aflopen.

Stevie is een heerlijk, spicy maar ook spannend nieuw deel van de Hels Ink serie. DJ Krimmer heeft een levendige, vlotte en fijne schrijfstijl die erg fijn leest. Ditmaal lezen we het liefdesverhaal van Stevie en Brooks, waarbij ook de andere personages uit de andere delen van de Hels Ink serie terug komen. Naast de opbloeiende liefde, zijn ook de endometriose en het misbruik van Stevie in haar verleden op pakkende, realistische en ook een stukje spannende wijze in een fijne en mooie verhaallijn verwerkt. Echt weer een erg goed en fijn deel.

Meer recensies van KimCoenen85

Om haar baan als video producer te redden, gaat Katie in zee met reddingszwemmer Hutch. Het enige probleem? Ze kan niet zwemmen. Wat begint als een leugentje om bestwil verandert al snel in een web van bedrog.