Zomers en luchtig tussendoortje.
“Rozengeur en zonneschijn” is een feelgood geschreven voor Jill Mansel.
Korte inhoud:
Als Josh Strachan de fotografe Sophie Wells ontmoet, is het voor hem liefde op het eerste gezicht. Eén probleem. Sophie date niet, nooit. Ze heeft iets meegemaakt waardoor een relatie haar niet meer aanspreekt. En niemand, zelfs niet haar beste vriendin Tula, wilt hem vertellen waarom. Het boek speelt zich af in Cornwall, in een idyllisch stadje aan het strand en elkaar daar ontlopen is onmogelijk en elkaar tegenkomen is onvermijdelijk. En Josh is niet van plan om zich zomaar te laten afschepen.
Het is een zomers, luchtig tussendoortje. Het wordt verteld vanuit verschillende perspectieven en heeft een happy end. Als ik wil ontspannen, is een boek van Jill Mansell lezen altijd een goed idee. Voorspelbaar, maar daarom niet minder leuk.
Korte inhoud: