Een zomers tussendoortje

leen_leest 23 juni 2025
‘Een zomer vol verrassingen’ is een feelgood geschreven door Tessa Bailey.

Piper is een hippe, verwende influencer en partygirl. Ze is ook een klein beetje losgeslagen. Wanneer een avondje feesten uit de hand loopt en Piper in de gevangenis belandt, besluit haar stiefvader dat het genoeg is geweest. Hij stuurt haar zonder geld naar een havenstadje om daar de kroeg van haar overleden vader te runnen.

Daar ontmoet ze al snel de stugge Brendan. Hij weet zeker dat de verwende Piper het nog geen week in Westport vol kan houden. Maar Piper is vastberaden om haar stiefvader en de knappe Brendan, die haar hart steeds verder verovert, het tegendeel te bewijzen.

Vorige maand las ik ook een boek van Tessa Bailey en dat vond ik maar niets. Deze stond nog in mijn boekenkast dus besloot de auteur toch nog een kans te geven. En wat was hij leuk! He fell first en toch ook wel spicy. Het ideale tussendoortje.

Piper maakt een enorme groei door in het verhaal en ook Brendan kruipt echt uit zijn schulp. Er zijn ook nog knipogen naar een mogelijke romance tussen Hannah (Piper haar zus) en Fox (Brendan’s vriend en collega). Gelukkig is dit vervolg ook al geschreven. Iets om naar uit te kijken.

Meer recensies van leen_leest