Bookish people

Leen1409 18 september 2025
Een boek over boeken!
Meer nog: een boek over de muizenissen in een lokale boekwinkel!

Ik kreeg van uitgeverij de fontein de kans om dit boek te lezen en reviewen. Dankjewel voor het recensie exemplaar.

Sophie Bernstein is de eigenaar van een gezellige boekenwinkel, maar ziet het na de dood van haar echtgenoot eventjes allemaal niet meer zitten. Ze richt de (geheime) achterkamer van haar winkel in als rustruimte en plant een rustige tijd tussen de boeken.

Daar komt jammer genoeg niets van in huis als een van haar werknemers een controversiële dichter uitnodigt voor een presentatie en signeersessie in de winkel…

Ik moet toegeven dat ik heel veel zin had om in dit boek te starten. Wie wil er nu niet een boek lezen dat zich afspeelt tussen ons aller lievelingsobjecten: de boeken zelf?

De cover is dan ook prachtig en nodigt uit om meteen te beginnen lezen.

Jammer genoeg had ik moeite om in het verhaal te komen. De hoofdstukken kwamen nogal rommelig op mij over en ik voelde weinig tot geen connectie met de personages.

Misschien dat andere lezers zich er beter in kunnen vinden.

Meer recensies van Leen1409