Kort maar krachtig! Onder de indruk

Leen1409 17 september 2025
Het kleine dropje Soest wordt opgeschrikt wanneer een conducteur op weg naar zijn werk een afgehakte hand vindt aan de kant van de weg. De hand ligt daar niet gewoon, maar is geplaatst op een gouden sculptuur… De jonge rechercheur Jaimie wordt belast met het onderzoek.

In het boek volg je in hoofdstukken die de dagen van de week aangeven de zoektocht naar de dader, terwijl er nog meer gruwelijke zaken aan het licht komen. Tegelijkertijd zijn er flashbacks die een inzicht geven in de verknipte geest van de gezochte moordenaar.

Jeany Bijloo slaagt erin om in amper 73 bladzijden een enorme spanning op te bouwen en schuwt daarbij de gedetailleerde beschrijvingen van een crime scène niet. Een fijn tussendoortje dat mij echt wel triggerde op zoek te gaan naar haar ander werk!

Meer recensies van Leen1409