Welkom in taverne de drakenvleugel

Leen1409 07 november 2025
BLOGTOUR
Welkom in Taverne de Drakenvleugel, neem een glaasje mede, koekje of fluisterwafel erbij en laat je onderdompelen in de verhalen die hier velerlei verteld worden. Maar pas op dat je niet besmet wordt met drakenlong, want dan moet je mee op zoek naar de dageraadsanemoon!

Negen verhalen, het ene al spannender dan het andere, over draken, woud- en andere elfen, vampierenjagers, troubadours, dwergen, goblins en een eenzame kat, in wouden, grotten, op zee, slagvelden en in magische bakkerijen, doorspekt met gruwel, tristesse, humor en een sprankeltje romantiek, worden gebundeld in dit boek. De verhalen worden aan elkaar geweven door korte stukjes gebeurtenissen in taverne de drakenvleugel.

Een nieuwe magische wereld ging voor mij open!
Dankjewel aan de schrijvers van al deze verhalen om mij mee te nemen!

Dankjewel Schrijfgoesting voor dit recensie-exemplaar. Het was voor mij een waar genoegen om dit te lezen!

Meer recensies van Leen1409

In Middeleeuws Groningen draagt een jonge vrouw een groot geheim met zich mee.... Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.