Advertentie

Brenna Spector is een privé-detective die gevraagd wordt onderzoek te doen naar de verdwijning van Lula Belle, een performance kunstenares. Brenna staat op het punt om te weigeren totdat ze een download krijgt te zien van Lula Belle. In de video wordt een gebeurtenis uit de jeugd van Brenna beschreven.

Als Brenna aan de zaak begint, duikt de naam van haar zus Clea op. Clea is jaren geleden in een blauwe auto gestapt en sindsdien heeft niemand meer iets van haar vernomen. Kan Lula Belle Clea zijn?

Het heeft me tijd gekost om lekker in het verhaal te geraken doordat ik moest wennen aan de terugblikken die Brenna heeft. Deze terugblikken worden veroorzaakt door haar zeldzame neurologische afwijking en zorgen ervoor dat ze alles tot in detail onthoudt. Eenmaal gewend leest het boek prettig en kun je je verplaatsen in Brenna. Het plot is spannend maar niet heel bijzonder. Wel is er een open eind waardoor vragen onbeantwoord blijven. Gelukkig is er nog een laatste deel in de Brenna Spector triologie.

Reacties op: Wie is deze performance kunstenares

73
In het donker - Alison Gaylin
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 10,00 Bestel het e-book € 7,99
E-book prijsvergelijker