Twaalf dates om de liefde van je leven te vinden
Als het op daten aankomt hoeft dit voor Kate niet zo nodig. Ze heeft een fantastische baan en bakt daarnaast heerlijke lekkernijen voor het café van haar beste vriend Matt. Toch dringt Laura, de beste vriendin van Kate, er op aan mee te doen aan een nieuw concept van daten. Twaalf dates voor Kerst om de liefde van je leven te vinden. Kate besluit zich in te schrijven en het avontuur aan te gaan.
Als lezer word je meegenomen tijdens de twaalf dates, die totaal niet standaard zijn en veel hilariteit opleveren. Daarnaast word je meegenomen in Kates leven om de dates heen. Door de beeldende beschrijvingen waan je je in Kate haar woonplaats Blexford, een klein dorp dat tijdens de kerstperiode wordt omgetoverd tot een winterwonderland en waar alle dorpelingen samen zijn met elkaar.
De beeldende beschrijvingen vond ik heerlijk maar af en toe ook iets teveel tot in detail. Op een gegeven moment word het boek voorspelbaar maar dit maakt het niet minder leuk. Een goed boek om in de decemermaand te lezen met lekkernijen binnen handbereik want je krijgt gegarandeerd trek tijdens het lezen.