Je MOET deze echt lezen als je een verfrissende feelgood wilt
lange termijn niet goed uit. Annemijn is doordat ze totaal dicht is geklapt gestopt met communiceren, natuurlijk ook niet goed. Maar met wat hulp kan ze haar aangeleerde vaardigheden weer oppakken. De bewustwording van de personages en hoe ze elkaar terugvinden, vind ik persoonlijk erg mooi om over te lezen. De liefde tussen Annemijn en Levi is puur en oprecht en verdient aandacht <3 De schrijfstijl van Emma Anna is zoals altijd weer heerlijk vlot en ze weet de personages altijd goed uit te werken tot ze helemaal echt zijn. In alle eerlijkheid moet ik zeggen dat dit haar beste boek tot nu toe is. Lang Verhaal Kort Een prachtig liefdesverhaal over Levi en zijn Annemijn die in de sleur zijn geraakt en daardoor elkaar uit het oog zijn verloren. Een niet meewerkende schoonfamilie van Levi en een bijzondere schoonfamilie van Annemijn. Elk een andere kijk op de situatie, maar Levi en Annemijn moeten het samen doen. Emma Anna heeft over de sleur geschreven en het terugvinden van je partner door de sleur heen. Het boek is alles behalve saai en je ziet daarbij de personages echt een enorme groei doormaken.