Veel personages. Soms verwarrend
Net zoals je kan verwachten van een feelgood met kerst thema is het een heerlijk kerst verhaal.
Persoonlijk vond ik dit boek in het begin een beetje verwarrend omdat je veel verhaallijnen hebt.
Het prettige gevoel is zeker aanwezig gedurende dit hele verhaal. Helaas is dit niet een boek dat mij helemaal kon bekoren.
Alle personages vond ik vrij oppervlakkig en kon niet echt een band vormen met ze.
Doordat het verhaal is opgebouwd uit kleine stukjes verteld vanuit andere personages voelt alles een beetje gehaast.
Het boek is natuurlijk een novelle met maar 100 pagina’s, dit had van mij meer mogen zijn om te zorgen dat het verhaal wat meer diepgaande personages krijgt. Het verhaal vertellen vanuit minder personages is natuurlijk ook een optie wat had gekund.
Wat dit verhaal wel heel goed weet te doen is je interesse wekken in alle personages waar je kennis mee maakt. Aangezien het een serie is ben ik wel getriggerd om meer delen te lezen.
Persoonlijk hoop ik wel dat in de volgende delen wel een regel wit of iets dergelijks wordt gebruikt om een wisseling van personage aan te geven. Dat zou het overzichtelijker maken in mijn ogen.