De hoogste bieder.
Het heerlijke begin van een nieuwe serie!
Vier jonge vrouwen geven zich vrijwillig op voor een veiling om te worden uitgehuwelijkt. In ruil voor miljoenen zullen Faith, Ruby, Dakota en Savannah drie jaar lang alles moeten doen wat de hoogste bieder wil. En met alles wordt ook echt álles bedoeld.
Zo raakt elke vrouw langzaamaan verstrikt in een verbijsterend spel dat draait om lust, macht en geld.
Audrey Carlan heeft een fijne schrijfstijl. Haar manier van schrijven heeft een bepaalde flow waardoor je niet kunt stoppen met lezen.
Omdat je verschillende koppels volgt zijn er in het verhaal verschillende perspectieven te vinden. Waar in het begin in één keer erg veel informatie op je afkomt, raak je hier op een gegeven moment aan gewend. Je leert de personages kennen en door hun hele verschillende karakters zijn ze ook goed te onderscheiden van elkaar.
Door de wisselende perspectieven zit er ook veel vaart in het verhaal. Wel krijg je op een gegeven moment favoriete perspectieven, dit is altijd het gevaar als een verhaal bestaat uit meer dan twee perspectieven. Sommige koppels spreken je net wat beter aan, of hebben een verhaallijn die beter is uitgewerkt. Bij de andere perspectieven ga je iets langzamer door het hoofdstuk omdat deze personages je iets minder aanspreken.
In het verhaal is er ook ruimte voor de achtergrondverhalen van de personages en hun motieven om mee te doen aan de veiling. Je leert ze goed kennen en krijgt een beeld bij ze. Faith, Ruby, Dakota en Savannah hebben ieder een heel eigen dynamiek met hun partner. Sommige zijn wat timide, waar andere juist de confrontatie opzoeken. Als lezer blijf je geïnteresseerd in het verhaal en wil je weten hoe het de koppels vergaat.
In het verhaal zit ook meer dan voldoende spice. De spice past perfect bij de verschillende koppels en is heerlijk hot. Precies zoals we gewend zijn van Audrey Carlan!
Door het open einde kan ik niet wachten op het volgende deel in de serie. Ik ga hem zeker lezen.
‘De hoogste bieder’ krijgt van mij ****!
Bedankt voor het recensie-exemplaar Boekerij.
NB: dit boek heb ik ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening.
‘De hoogste bieder’ krijgt van mij ****!
Bedankt voor het recensie-exemplaar Boekerij.
NB: dit boek heb ik ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening.