Beste vijand!
Een heerlijke enemies to lovers met de nodige diepgang!
Delilah is dolblij als de relatie van haar zus en Macon over blijkt te zijn. Nu hoeft ze die irritante Macon nooit meer te zien. Dan krijgt ze tien jaar later ineens een berichtje van haar oude vijand. Macon vertelt Delilah dat haar zus een waardevol erfstuk van hem heeft gestolen. Delilah wil haar familie koste wat het kost beschermen en sluit een deal met Macon. Zij gaat voor hem werken om zo de schuld in te lossen. Als Delilah Macon steeds beter leert kennen komt ze erachter dat er veel meer achter hem schuilgaat.
Het verhaal heeft direct een fijne vibe. Door het enemies to lovers element vlieg je door het boek heen. De spanning tussen de personages is interessant. Je hebt het gevoel dat Macon en Delilah niet meteen open kaart spelen. Daardoor blijf je door lezen.
Door af te wisselen van perspectieven bekijk je het verhaal uit zowel het perspectief van Macon als van Delilah. Vooral omdat ze beiden compleet anders naar gebeurtenissen en situaties kijken, krijg je een inkijkje in hun leven en persoonlijkheid.
Kristen Callihan weet hoe ze de erotische spanning moet opbouwen. Chemie en passie zijn meer dan voldoende aanwezig in het verhaal. De spice in het verhaal is hot. Doordat er een fijne verhouding is tussen diepgang en spice heeft het verhaal een heerlijke dynamiek.
De verhaallijn is vlot en er wordt op de juiste momenten van perspectief gewisseld. Er is ruimte voor kwetsbaarheid van de personages. Hiermee wordt ook de diepgang in het verhaal opgezocht.
Sommige elementen van het verhaal gingen mij iets te snel. Ik zag dan ook niet van alle elementen de toegevoegde waarde in. Hier had meer diepgang opgezocht mogen worden.
Kristen Callihan heeft weer een fijne romance geschreven.
‘Beste vijand’ krijgt van mij ***,5.
Bedankt voor het recensie-exemplaar Love Books.
NB: Dit boek is een recensie-exemplaar dat ik heb ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening.