Verleidelijke verwennerij
'Verleidelijke verwennerij’ is dé verhalenbundel om te lezen in aanloop naar Valentijnsdag!
Jaimy Smeets – Een nieuw begin.
Het verhaal is meteen heel hot! Valentijn vormt een subtiele ondertoon in het boek. De focus ligt op de hoofdpersonages. Door vanuit wisselende perspectieven het verhaal te vertellen wordt de diepgang opgezocht en leer je Esmee en Amanda goed kennen. De setting van het verhaal is leuk en de verhaallijn draagt bij aan de diversiteit in de bundel.
Corina Dekker – Toetje voor twee.
Ook dit verhaal heeft een unieke setting. De personages hebben een spicy interactie met elkaar waar de chemie vanaf spat. Door te wisselen van perspectief gedurende het verhaal krijg je een kijkje in het leven van Ryan en Celine. De passie tussen beiden zorgt voor een aantal hete momenten!
Pippa Storm – Toch jij.
In dit verhaal maken we kennis met Lena en Chris. Je ziet meteen dat ze aan elkaar gewaagd zijn en elkaar voor het blok weten te zetten. Beiden hebben ze hun onzekerheden te overwinnen. Lena en Chris hebben een chemie die zich gedurende het verhaal langzaam opbouwt. Dit komt allemaal tot een conclusie in een heerlijk spicy einde!
Joseph Roelands – Vrije liefde.
Helaas is dit alweer het laatste verhaal over mijn favoriete koppel Albert en Jasmijn. Het is zo leuk om ze nog één keer te volgen in hun liefdesleven. Ik vind het ook echt heel jammer dat dit het laatste verhaal over hen is. Zoals we van Joseph gewend zijn is het verhaal weer heerlijk spicy. Gedurende het hele verhaal is de erotische spanning voelbaar. Ik heb weer genoten!
Monica Jane – Liefde, lust en lingeriesetjes.
Dit is het eerste spicy verhaal dat ik van Monica Jane lees, maar ik hoop zeker dat er meer volgen. Monica Jane laat er geen gras over groeien. De spice is meteen aanwezig in het verhaal. Het verhaal weet zich te onderscheiden van de andere verhalen in de bundel. Monica Jane weet hoe ze de erotische spanning moet opbouwen. Ik ben fan van haar schrijfstijl en hoop van harte dat er meer boeken en verhalen van haar hand gaan verschijnen.
Melanie van Garderen – Niet verliefd worden.
Ook het verhaal van Melanie van Garderen heeft een fijne verhaallijn. Het is vlot, verrassend en bovenal spicy. Dax en Lucy zijn leuke personages die ieder compleet andere levens leiden. Ze hebben een leuke interactie met elkaar. Door de wisselende perspectieven komt hun dynamiek goed naar voren en zie je ook de motieven van de personages.
‘Verleidelijke verwennerij’ is een heerlijke verhalenbundel! Ik heb er weer van genoten!
De bundel krijgt van mij ****!
Bedankt voor het recensie-exemplaar MHbooks_
NB: Dit boek is een recensie-exemplaar dat ik heb ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening.
Jaimy Smeets – Een nieuw begin.
Corina Dekker – Toetje voor twee.
Pippa Storm – Toch jij.
Joseph Roelands – Vrije liefde.
Monica Jane – Liefde, lust en lingeriesetjes.
Melanie van Garderen – Niet verliefd worden.
De bundel krijgt van mij ****!
Bedankt voor het recensie-exemplaar MHbooks_