Zuid-moeders hebben geen geheimen!
Wat een heerlijk boek! Humor, spanning en romantiek, ‘Zuid-moeders hebben geen geheimen’ heeft het allemaal!
Poppy heeft een bewogen tijd achter de rug en is vastberaden om zich niets meer aan te trekken van de roddelende en veroordelende vrouwen in Amsterdam-Zuid. Haar focus ligt vanaf nu op haar gezin. Maar wanneer Poppy anonieme brieven ontvangt, betrokken is bij een tragisch ongeval en ook nog eens verrast wordt door een groot geldbedrag, wordt haar veerkracht zwaar op de proef gesteld. Lukt het Poppy om zichzelf en haar gezin niet te verliezen? En wat is er de avond van het tragische ongeval daadwerkelijk gebeurd?
Vanaf het moment dat ik begon met lezen kon ik niet meer stoppen. Kimberley Klaver neemt je meteen mee in het verhaal. Poppy is een heerlijk chaotisch personage, die met haar hilarische opmerkingen een glimlach op je gezicht bezorgd. Vooral de scherpe dialogen tussen de verschillende Zuid-moeders zijn geweldig. Ze geven het verhaal pit!
Je kunt je bij elke situatie meteen een voorstelling maken. Kimberley Klaver heeft een gedetailleerde schrijfstijl, en weet door het gebruik van humor de vaart in het verhaal te houden. Ook het vleugje spanning, en de diverse plotwendingen houden je interesse vast. Je denkt telkens te weten hoe de vork in de steel zit, maar niets blijkt minder waar.
De situaties uit het boek zijn uit het echte leven gegrepen, soms wat gedramatiseerd, maar daardoor niet minder herkenbaar. De verschillende personages, en hun bijbehorende persoonlijkheden zorgen voor een divers boek, waarin gebeurtenissen zich snel opvolgen. Je leest het boek dan ook in één ruk uit.
Ik heb genoten van het boek en kon niet stoppen met lezen. Ik hoop dan ook dat er meer boeken van Kimberley Klavers hand gaan verschijnen, want ik ga ze zeker lezen.
‘Zuid-moeders hebben geen geheimen’ is een absolute mustread. Het boek krijgt van mij dan ook *****!
Bedankt voor het recensie-exemplaar AW Bruna.
NB: Dit boek is een recensie-exemplaar dat ik heb ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening.
Bedankt voor het recensie-exemplaar AW Bruna.