Operatie liefde - Madelon van Tilborg
Een overheerlijke feelgoodroman die je niet meer aan de kant wil leggen als je eenmaal bent begonnen. Smullen van de bovenste plank! Ik baal gewoon enorm dat ik ‘m heb uitgelezen, want wat was dit GENIETEN!
Liefhebbers van de serie Grey’s Anatomy kunnen hiermee hun hart ophalen, want de operaties, verboden liefdes, humor, spicy scénes en knappe dokters vliegen je om de oren (McDreamy? Doe mij maar Jack Finley!!). En dat alles in een Nederlandse setting (het verhaal speelt zich grotendeels af in Vlissingen). Deze feelgood is een doktersroman 2.0 – modern, sexy en helemaal van nu. De vibe? Ali Hazelwood meets Elle Kennedy, maar dan met Nederlandse nuchterheid én Zeeuwse charme.
Madelon van Tilborg laat met deze roman zien dat ze behoort tot de top van de feelgoodauteurs en ik kan niet wachten om meer van haar boeken te gaan lezen. Met dit boek zet ze een zeer geslaagde operatie neer!