Voor je kiezen - Marije van Mechelen

Lottelivre 15 september 2025
Ooooooh, lieve mensen! Wat heb ik met smart naar deze roman uitgekeken van die lieve Marije! Als er namelijk íémand is met veel humor, dan is het Marije wel. En het leukste? Die humor is heel goed en duidelijk merkbaar in Voor je kiezen. Ik heb mij uitstekend vermaakt met dit verhaal. Fijne personages, toffe settingen (zó leuk om eens een tandartspraktijk tegen te komen als setting!) en scherpe dialogen.

Kunnen we het ook even hebben over de titel? Die vind ik dus écht briljant gekozen met de dubbele betekenissen. En als ik iets zeker weet, dan is het wel dat ik óók voor die leuke Lennon zou kiezen. Wat een droomvent!

Nog een leuk extraatje: in de roman gaat Amy naar een Halloweenfeestje. Als je de roman dus wil lezen, dan kan ik het je van harte aanbevelen om deze in de komende twee maanden te lezen. Perfecte read voor deze tijd van het jaar dus!

Kortom: absoluut een lekkere roman die de moeite van het lezen waard is! Well done, Marije! Dit was jouw eerste roman, maar hopelijk niet de laatste! Can't wait for more!

Meer recensies van Lottelivre