Pak je lasso - Lyla Sage

Lottelivre Lottelivre
2 mrt 2026

Wat heb ik weer genoten van de schrijfstijl van Lyla Sage! Ze schrijft vlot, vol humor en werkt de personages goed uit. Ik vloog echt weer door het verhaal heen en werd even goed herinnerd aan hoe fijn deze serie is. De grumpy Gus en de sunshine Teddy hebben echt mijn hart gestolen! Ik werd ontzettend vrolijk van de band tussen Teddy en Riley (de dochter van Gus), maar ook van alle vader/dochter-banden in dit boek. Niet alleen dat van Gus en Riley, maar ook dat van Teddy en haar vader. Well done, Lyla Sage! Jij weet hoe je diepere gevoelens moet overbrengen bij de lezer.

Enige minpunt voor mij: het verhaal deed mij wel enorm denken aan dat van Heartless van Elsie Silver (echt heel veel overeenkomsten...), maar desalniettemin heb ik genoten van het verhaal en vond ik het niet al te storend.

Dan de epiloog: ik moet nu gewoon gelijk verder in Heel wat van plan, want ook Cam verdient een happy end... Toch? Ik kan niet wachten om meer tijd door te brengen op de Rebel Blue Ranch!

Pak je lasso is een heerlijke cowboyromance die mij doet verlangen naar meer. Buckle up and enjoy the ride!

Meer recensies van Lottelivre