Een prachtig vervolg

loveboeken 24 juni 2025
The Dreamkeeper saga – de prins en de vloek

“Een achtbaan van emoties raasde door haar heen. Ze verlangde ernaar om thuis te zijn, met haar vader, moeder en oma. Ze verlangde ernaar om weer in haar boek te lezen en zelf verhalen te bedenken.”

Synopsis:
Het Somnium rijk dreigt ten onder te gaan en prins Pax is nergens te bekenen. Kan Lily helpen om hem terug te vinden?
De stenen hanger waardoor Lily (12) eerder in het Somnium rijk terechtkwam, laat haar niet met rust. Tegen haar wil komen vreemde wezens tot leven. Als Roan de draak vertelt dat er een ernstige ziekte in het koninkrijk heerst, wordt het Lily al snel duidelijk: zij en haar vrienden moeten terug naar Kasteel Iridyll om uit te zoeken wat er precies aan de hand is!

Deel 1 van de Dreamkeeper saga – de draak en de steen, heb ik met ontzettend veel plezier gelezen. En toen kwam deel 2 en was ik zeer zeker nieuwsgierig hoe het verhaal van Lily verder zou verlopen.
En zeg nu zelf alleen zo een prachtige cover roept al op tot nieuwsgierigheid.

En deel 2 was zowaar nog mooier, hield me nog meer in zijn greep. En zonder te veel van het verhaal weg te geven liet me ook achter met verwarring toen ik het boek dichtsloeg. Daarom wil ik ook niet te veel van de verhaallijn weggeven omdat ik jullie een net zo fijne leeservaring gun als ik heb gehad.

Dit boek laat mij denken aan de Harry Potter boeken die ik ook met ontzettend veel plezier verslonden had. Lily is voor mij een echte held die waanzinnige avonturen beleefd.
Deze serie is een aanrader voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar die van avontuurlijke, fantasierijke boeken houden. Maar ook volwassenen zullen hier zeer zeker van gaan genieten.
Ik kijk in ieder geval al met smart uit naar het volgende deel.

Meer recensies van loveboeken