Advertentie

Een skiweekend dat alles zal veranderen

Roos is toe aan een break en nodigt haar twee beste vriendinnen uit voor een weekendje skiën in Winterberg.
Ze verblijven in het knusse Hotel Bremberg, waar Roos als kind regelmatig kwam. Het hotel is niets veranderd en ze voelt zich meteen weer op haar gemak. Hun verblijf wordt nog leuker als de vriendinnen gezelschap krijgen van sportjournalist Frank, met wie Roos direct een klik voelt.

Die nacht breekt een hevige sneeuwstorm uit en de gasten mogen het hotel niet verlaten. De volgende ochtend blijkt Roos spoorloos verdwenen. De plaatselijke politie gaat uit van een ongeluk; maar Frank vertrouwt het niet. Wat heeft het hotel en de rest van Winterberg te verbergen en hoe kan hij op tijd achterhalen wat er met Roos is gebeurd?
~
Een boek dat een opbouwende spanning kent. Het leest makkelijk weg en al snel zit je midden in het verhaal. Je leeft meteen mee met Roos. Haar relatie is alle rek uit en haar dementerende moeder geeft ook een zorg. Ze heeft haar bedrijf verkocht en is haar leven aan het over denken. Al snel komt er een vreemd brief, als het tweede briefje volgt gaat Roos het hotel uit en verdwijnt. Je bent vanaf dat moment alleen maar aan het bedenken wie de dader kan zijn. Frank start zijn eigen onderzoek en zo ontrafelt zich een heel akelige geschiedenis. Roos haar oma werd omgebracht in de tweede Wereldoorlog en dit is het grootste aanknopingspunt in de verdwijning van Roos.
Zodra Frank het verhaal kent, weet je als lezer wie de dader is.

Kiki van Dijk weet je als lezer makkelijk mee te krijgen in het verhaal. Het verhaal zit goed in elkaar en boeit van begin tot eind.

Reacties op: topper

70
Winterberg - Kiki van Dijk
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker