Een droomachtige setting

Mandy Mandy
8 mrt 2023

Indigo beleeft een geweldige nacht met de knappe River. Als ze erachter komt dat ze zwanger is, besluit ze hem op te zoeken om het nieuws te delen. Maar dan blijkt hij haar niet te herkennen, omdat ze geen werk heeft en een baan krijgt aangeboden bij River, besluit ze hem eerst wat beter te leren kennen. Maar hoe vind je nu een geschikt moment om dit nieuws te delen?

Holly heeft een heerlijke vlotte schrijfstijl waarin je je volledig onderdompelt in dorpse sferen. Dit boek is iets anders geschreven dan haar vorige boeken. De omgeving waar het verhaal zich afspeelt is interessant en inspirerend. Je waant je in een paradijs voor jong en oud vol met boomhuizen. Het concept waarbij je kunt overnachten in boomhuizen is heel erg leuk bedacht en door de levendige omschrijving ging ik helemaal op in het verhaal.

De personages in het boek zijn levendig geschreven en goed ontwikkeld. Indigo is een sterke vrouw en is vastbesloten om iets van haar leven te maken. Ze maakt in het boek een enorme ontwikkeling door en staat achter elke keuze die ze maakt ook al is niet iedereen het hiermee eens. River is daarentegen wat meer gesloten waardoor hij wat voorzichtig kan overkomen.

Hoewel het boek soms voorspelbare elementen bevat, is het een compleet nieuw verhaal en doet het niks af aan de charme van het verhaal. Het is een feelgood boek waarvan je absoluut gaat glimlachen. Het is een aanrader voor liefhebbers van een romantisch verhaal! En ik kijk nu al uit naar het volgende deel!

Meer recensies van Mandy