Een komisch liefdesavontuur

Mandy 10 november 2023
Izzy neemt haar werk heel serieus en wil het zo goed mogelijk uitvoeren. Het kan voor haar niet gek genoeg zijn, en ze maakt dan ook een verpletterende indruk in haar omgeving met haar kleurrijke karakter. Natuurlijk doet ze soms net datgene waarvan ze weet dat haar collega Lucas het niet kan uitstaan. Lucas is heel erg op zichzelf, gesloten en houdt van rust en eenheid. Wanneer Izzy en Lucas moeten samenwerken om het hotel en hun baan te redden, loopt de spanning tussen hen al snel op, op meer dan één manier.

Zodra je in het boek begint, wordt al snel duidelijk dat het een heerlijk verhaal gaat worden. Ik kan me door de eerste hoofdstukken direct inleven in Izzy en begrijp waar haar rivaliteit vandaan komt. Toch kon ik haar soms wel door elkaar schudden vanwege bepaalde keuzes die ze maakte. Daarentegen leer ik Lucas gedurende het verhaal langzaam beter kennen. Het is prettig om vanuit beide perspectieven te kunnen lezen om zo een beter beeld te krijgen van het verhaal. De bijpersonages maken het verhaal nog levendiger en voegen ieder iets waardevols toe.

Het moment waarop Izzy en Lucas moeten samenwerken om hun geliefde hotel en banen te redden, wordt het verhaal nog beter, vol met sensatie en humor. De inzet wordt verhoogd wanneer Izzy een verloren trouwring vindt en het idee oppert om de eigenaren van vier andere verloren ringen op te gaan sporen. De zoektocht leidt tot een reeks avonturen waarbij de spanning tussen Lucas en Izzy steeds verder oploopt.

De schrijfstijl is vlot en meeslepend, waardoor het boek gemakkelijk leest. Dit verhaal heeft een perfecte mix van humor en romantiek. Daarnaast heeft het een goede opbouw en neemt je mee op reis met onverwachte wendingen, waarbij Izzy en Lucas gedwongen zijn samen te werken in een race tegen de klok. Net zoals de eerdere boeken van Beth O'Leary, is dit boek een echte aanrader om te lezen!

Meer recensies van Mandy