Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

heerlijk zomers tussendoortje

Marieke Leest 24 april 2023
Nora heeft een bedrijfje De limonadebrigade waarmee ze opvang aanbiedt. Geen gewone opvang maar ze zoekt een goede match tussen de opvangkindjes en oudere mensen die graag willen oppassen.
Als ze voor haar gezondheid een tijdje naar zee verhuist, ontmoet ze Sam, de zoon van de buren die haar niet onberoerd laat. Maar ook haar ex duikt plots weer op…

Ademloos is een heerlijk en vlot geschreven feelgoodverhaal. De personages zijn ontzettend leuk. Naast Nora en Sam heb je nog Hermien, één van de dames die oppast in dienst van Nora. Door haar leeftijd heeft ze een heleboel wijsheid in petto.

Ik heb er echt van genoten en vond het zelfs erg jammer dat het zo’n kort verhaal was. Ik had best wel wat meer van Nora, Hermien en de andere willen lezen!

In ieder geval, zoek je op een zonnige dag (hopelijk krijgen we nog wat deze lente) nog wat leuks om te lezen, dan raad ik je dit zeker aan!

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Marieke Leest

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.