Advertentie
    Marieke Scheers Hebban Recensent

Nikki is de huisgenoot van Blair uit I have never en is al haar hele leven in een soort competitieve strijd met haar zusje. Het ergste wat haar zusje Julia haar heeft aangedaan is haar jeugdvriend Paul verleiden. Niet dat Paul wist dat ze verliefd om hem was, maar Julia wist dat wel. Nu gaan Paul en Julia trouwen en moet Nikki kerst bij haar ouders en familie opnieuw als single onder ogen zien, tenzij..
Ze bedenkt een plan een huurt een hunk in om haar als vriend te begeleiden. Dat pakt goed uit, meer dan goed zelfs, tot leugens en oud zeer alles lijkt te verprutsen.

Het derde deel van de First comes love serie is opnieuw een vlot en modern liefdesverhaal. Het feit dat Blair en Richard en zelfs Matt van het vliegveld uit deel een en twee weer opduiken in dit boek, zijn leuke details waardoor het duidelijk is dat het een deel is van een serie terwijl het toch geheel los te lezen is. Het is een enigszins voorspelbaar verhaal, maar in deze serie geen eindeloze herhalingen over de twijfels die het personage heeft, wel een pittige vrouwen die keuzes durven te maken en doorzetten. Dat gecombineerd met lekkere mannen, een lieve hond, diverse katten en nu ook nog in een kerstige sfeer, maakt van A Christmas date een heerlijke kerst feelgoodroman, die ook zeker buiten de kerstdagen fijn is om te lezen.

Reacties op: Kerstige feelgoodroman

1
A Christmas Date - Camilla Isley
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker