Leuk vervolg
Het hoofdpersonage Simone heeft de hectische kerstdagen met haar ouders in Frankrijk overleefd, maar er staat haar een nieuwe uitdaging te wachten. De ontmoeting met de schoonfamilie tijdens oudjaar in Engeland. Samen met Willem reist ze af, maar in Engeland blijkt Willem ziek en wel zo dat hij in het ziekenhuis moet worden opgenomen. Ineens zit Simone met haar schoonfamilie opgescheept, of zij met haar, het is maar hoe je het bekijkt. En helemaal lekker loopt het niet. Dan duikt er ook nog een verloofde op en willen deze mensen een coaching van haar... Gaat dit nog goed komen?
Het vervolg New beginnings is een fijn vervolg op De gelukscoach. De situaties zijn weer heerlijk ongemakkelijk, maar Simone slaat zich er goed doorheen. De nieuwe personages hebben allemaal hun eigen eigenaardigheden en hoewel goed bedoelt, is het af en toe een beetje raar. Van Geene heeft ze mooi getypeert en met goed lopende dialogen weet ze de situaties goed te schetsen.
De novelle leest prettig en voor je het weet is het alweer uit. Bijna jammer, want het is gewoon heel leuk om te lezen. Ik hoop dat er nog een derde deel komt.
Met New Beginnings wordt voortgezet wat in De gelukscoach begon, ongemakkelijke situaties die dreigen te ontsporen, maar wat uiteindelijk allemaal op z'n pootjes terechtkomt.