Kerstig laatste deel van de Single-reis serie
Deze reeks bestaat uit Singlereis, en Bootcamp voor gebroken harten en nu het derde en laatste deel: Ho ho singlereis.
Ik vond de eerste twee delen heerlijk om te lezen en was blij om te zien dat er nog een novelle van uitkwam. Dezelfde hoofdpersonages Coco en Lars zijn weer terug. Na een reis naar Zuid-afrika en Ierland, regelen ze deze keer een reis naar Thailand... met kerst! Volgens mij een ideale plek om eens kerst mee te maken, vooral als je niet zo'n fan bent van kerstmis. Het is geen verrassing dat er genoeg singles zijn die op deze reis meegaan. Er doet zelfs iemand mee die al eerder met hen op reis is geweest.
Het is feelgood, maar er sluipt toch elke keer een serieuze ondertoon in. Dat is nu in Ho ho ho singlereis weer te vinden. Dat zorgt voor een mooie balans. Het leven is nu eenmaal niet altijd geweldig, er gebeuren ook verdrietige dingen. Het is mooi om te zien hoe Van Prooijen dat verwerkt in haar verhaal zonder dat het te zwaar en te somber wordt. Het is de liefde die uiteindelijk overwint. En dat maakt de singlereis- verhalen krachtig.
Ik heb dit laatste deel met plezier gelezen en kan ze je van harte aanbevelen!
Ik heb dit laatste deel met plezier gelezen en kan ze je van harte aanbevelen!