Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Marieke Scheers Hebban Recensent

Wat een leuk boek.

De New Yorkse Sadie Goodwin is schrijfster van westernverhalen, alleen jammer dat niemand haar boeken wil kopen. De uitgeverij zet haar voor het blok: schrijf een liefdesroman of anders terugbetalen van het voorschot. Het laatste is geen optie, dus het wordt de eerste keuze. Maar de inspiratie is zoek en zelf is ze nog nooit echt verliefd geweest.

Ze mag via de moeder van een vriendin, een zomer lang in een huisje aan het strand wonen om aan haar verhaal te schrijven. Alleen moet ze het huisje wel delen met de chagrijnige tuinier Sam Ford.
Voor Sam is het alsof er een wervelwind naast hem is komen wonen, waar hij helemaal niet op zit te wachten. Maar Sadie weet hem over te halen om mee te werken aan een speurtocht naar de eigenaar van een ring met een grote schat en dan blijken ze het toch wel heel goed met elkaar te kunnen vinden.

De personages zijn goed uitgewerkt en je gaat als lezer houden van Sadie en Sam. Langzaamaan wordt duidelijk waarmee beide personages mee zitten en hoe ze dat proberen in te passen in de nieuwe situatie. Maar dingen uit het verleden zijn niet zo makkelijk te overwinnen. Het is erg leuk om mee te kijken in hun levens en hoe ze omgaan met de nieuwe gevoelens die op hun pad komen en dat in combinatie met de zoektocht die ze zijn gestart zorgt voor een afwisselend geheel. Hunter heeft een fijne manier van schrijven. Alles is als lezer goed te visualiseren en het verhaal heeft humor, enige diepgang en een hoop romantiek.

A novel proposal is een heerlijke feelgoodroman vol zee, strand, liefde en boeken!

Reacties op: Een heerlijke feelgoodroman vol zee, strand, liefde en boeken!

1
A Novel Proposal - Denise Hunter
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken